Івано-Франківськ

В Франківську провели олімпійський урок (ФОТО)

Подія відбулась сьогодні, 25 вересня, у Вовчинецькій ЗОШ I-II ступенів.

Спортсмени та спортсменки Прикарпаття зустрілись з школярами 5-6 класів. Про це повідомили у відділенні НОК України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Олімпійський урок в Івано-Франківську

До «Олімпійського уроку #BeActive» долучилися відомі спортсмени-олімпійці з Прикарпаття та представники відділення НОК України в Івано-Франківській області, а саме: Тетяна Ляхович – майстриня спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 1999 року, учасниця ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в м. Сідней (Австралія), ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), майстер спорту України з боксу Михайло Селіванов, Заслужена працівниця фізичної культури і спорту України Галина Карабін та представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.

Олімпійський урок почався з спілкування з гостями. Діти запитували Тетяну Ляхович, що мотивувало і мотивує залишатись спортсменкою; з якого віку вона почала займатися спортом; наскільки важко було протягом кар’єри та який режим тренувань у період карантину.

Після розмови Михайло Селіванов провів розминку. Після цього дітей чекали спортивні активності. Олімпійський урок завершився врученням школярам пам’ятних подарунків.

Олімпійський урок на ПрикарпаттіПрикарпатський Олімпійський урокОлімпійський урок тепер в Івано-Франківській школі

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено