Івано-Франківськ

Сім’ям загиблих в авіакатастрофі на Харківщині виплатять 1,5 мільйона гривень (ВІДЕО)

Уряд ухвалив рішення про створення Державної комісії з розслідування трагедії.

Позачергове засідання відбулось сьогодні, 26 вересня. На ньому урядовці оперативно ухвалили рішення у зв’язку з жахливою трагедією на Харківщині, пише ПІК.

авіакатастрофі на Харківщині сім'я загиблих виплатять 1,5 мільйона

Від імені всього Уряду хочу висловити співчуття родинам та близьким загиблих. Словами не можливо передати біль цієї втрати. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих. На літаку були доблесні сини України. Для нас зараз найважливіше — провести швидке розслідування та надати допомогу близьким загиблих“, – повідомив Денис Шмигаль.

Комісію очолить віцепрем’єр-міністр Олег Уруський, заступник голови комісії — міністр оборони Андрій Таран. До її складу також увійдуть Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, голова СБУ Іван Баканов, перший заступник Секретаря РНБОУ Михайло Коваль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр охорони здоров’я Максим Степанов, заступник керівника ОПУ Олег Татаров, голова Державіаслужби Олександр Більчук, голова ДСНС Микола Чечоткін, голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер та інші посадові особи.

Світлина від ДСНС України, авіакатастрофі на Харківщині

Всі члени комісії вже від самого ранку працюють на місці трагедії. За рішенням Голови комісії її склад може бути змінено. Урядова комісія на чолі з Олегом Уруським повинна підготувати звіт за результатами своєї роботи до 25 жовтня.

авіакатастрофі на Харківщині

Для забезпечення об’єктивного розслідування Міністру оборони Андрію Тарану доручили відсторонити від виконання службових обов’язків посадових осіб, що були залучені в організації польоту. Заступник міністра оборони запевнив, що сім’ям загиблих будуть здійснені виплати одноразової грошової допомоги в розмірі 1 млн 576 тис. грн.

Виплати передбачені згідно з законом України про соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено