Івано-Франківськ

На Богородчанщині вперше помолилися на новозведеній Хресній Дорозі (ФОТО)

У неділю, 27 вересня  у Центрі паломника "Симеон Лукач", що у с. Старун вперше провели богослужіння на новозведенній Хресній Дорозі.

У спільні молитві взяли участь близько тисячі вірян. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

У Старуні відбулася вперше молитва на новозведеній Хресній Дорозі

Розпочалися моління із Божественної Літургії в храмі святих апостолів Петра і Павла. Спільну молитву очолив о. Іван Стефуран – директор Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Йому співслужили отці Василь ГогольІван Бойко,  Іван Херманчук,  Юрій Сидір та  Володимир Лукашевський.

На Борогодчанщині вперше помолилися на новозведеній Хресній Дорозі

“Хотілося би відразу зазначити, що хто терпеливо несе свій життєвий хрест, це зовсім не означає, що така людина повинна бути абсолютно позбавлена будь-яких життєвих радостей. Навпаки, Господь бажає, щоб ми були щасливі. Допуск хрестів у нашому житті пояснюється двома мотивами. Перший – це те, що хрест – це боротьба добра зі злом. А в боротьбі завжди є жертви. Кожне наше терпіння спрямоване на те, щоб разом з Христом співтерплячим викоренити якомога більше цих терпінь для інших наших братів і сестер на землі”, – повчав о.Іван Стефурак.

В Старуні на Богородчанщині вперше помолилися на новозведеній Хресній Дорозі

Опісля всі парафіяни, гості та прочани Центру паломника “Симеон Лукач” вийшли на першу молитву на новозведенній Хресній Дорозі. Очолив моління отець-протопресвітер Солотвинський Володимир Вишнівський.

Photo 45

На завершення спільної молитви о. Володимир Вишнівський подякував усім присутнім за спільну молитву, а також усім жертводавцям і будівничим, які працювали на зведенням цієї Хресної Дороги.

Photo 24

Photo 47

До слова,  в Центрі паломника “Симеон Лукач” щомісяця, в ніч з 29 на 30 число, відбуваються нічні чування, в програму яких тепер буде включена і молитва на новозведенній Хресній Дорозі.

Читайте також у ПІК:

 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено