Івано-Франківськ

На Калущині внесли зміни до районного бюджету

29 вересня відбулося 2 пленарне засідання  38 сесії Калуської районної ради.

Під час якого обранці громади району розглянули питання про внесення змін і доповнень до районного бюджету Калуського району на 2020 рік. Про це йдеться на сайті Калуської районної державної адміністрації, пише ПІК.

Зокрема, на субвенцію з державного бюджету у сумі понад 1,4 млн грн спрямовано на проведення місцевих виборів, а субвенцію з місцевого бюджету на суму 348,6 тис. грн – на лікування цукрового і нецукрового діабету. Також у змінах до бюджету передбачено кошти на виконання програм соціально-економічного розвитку, пожежної безпеки, профілактики злочинності, забезпечення роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного терцентру соціального обслуговування.

На будівництво об’єктів комунальної власності у населених пунктах району передбачено кошти у сумі 666 тис. грн. За ці кошти планується провести капітальний ремонт вуличного освітлення у Тужилові та Копанках, влаштування пандусу в амбулаторії с. Сівка-Войнилівська та у ФАПі с. Томашівці, а також капремонт спортмайданчика у с. Довге-Калуське.

Крім того, фінансовому управлінню РДА доручено збільшити видатки на суму 689 тис. грн, зокрема на придбання будматеріалів для церков у с. Тужилів і с. Пійло, для пішохідного переходу у с. Мислів, а також для співфінансування об’єктів-довгобудів – Боднарівської школи І-ІІІ ст. і прибудови спорткомплексу у Новицькому ліцеї.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено