Івано-Франківськ

Франківці заплатили за рекламу міського голови понад 38 мільйонів гривень

Найбільше коштів з бюджету витрачали ближче до місцевих виборів.

За рік до виборів ця сума становила 18 мільйонів гривень. Про це пише Рух ЧЕСНО.

Івано-Франківська міська рада затвердила кілька програм розвитку міста, зокрема на 2016-2020 та 2020-2025 роки. Саме в них заховані витрати на висвітлення діяльності міського голови. Обидві програми містять підпрограми “Доступ громадян до публічної інформації органів місцевого самоврядування міста Івано-Франківська”.

Фактично лише шестеро з двадцяти шести членів виконавчого комітету наразі не пов’язані з місцевою владою та партією ВО “Свобода”. А решта двадцятеро або є представниками ВО “Свобода”, або працюють в органах виконавчої влади. Саме їхніми голосами на засіданнях виконкому ухвалюються рішення про виділення коштів.

image11

Протягом 2017-2020 років виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради ухвалив рішення про виділення з місцевого бюджету коштів засобам масової інформації на інформування мешканців міста про діяльність міського голови. Загалом для місцевих і загальноукраїнських ЗМІ було виділено 37 мільйонів гривень як оплата за телесюжети, статті, відеоролики, записи програм та ефірний час.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено