Івано-Франківськ

Рогатинська школа олімпійського резерву відзначила 50-річчя

Школа виховала заслуженого майстра спорту, 5 майстрів спорту міжнародного класу та 42 майстри спорту України.

Рогатинська спеціальзована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву відсвяткувала своє 50-річчя, повідомляє ПІК.

Поряд з тренерами, юними спортсменами та випускниками закладу на святі побували поважні гості. Владу області представляла на урочистостях перша заступниця голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка.

120997976 478007336490920 5162648981800907329 n

“Рогатинська спеціальзована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву це гортість не тільки Прикарпаття, це гордість України. Тут беруть старт наші здобувачі всеукраїнських, європейських та світових рекордів. А тренери школи є її вихованцями, які теж не зупиняються на досягнутому”, – сказала у вітальному слові Марія Савка.

Вона також додала, що Рогатинська спеціальзована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву виховала 5 майстрів спорту міжнародного класу, 42 майстри спорту України та заслуженого майстра спорту.

“Попри досягнуте, ми постійно маємо дбати про здоров’я дітей, про здоров’я нації. А тому влада має докладати зусиль, щоб зміцнювалась матеріально-технічна база спортивних закладів, щоб у юного покоління були усі можливості для спортивних занять. Тому з керівництвом майбутньої Рогатинської ОТГ будемо постійно про це дбати. Зокрема, уже думаємо про необхідність будівництва модульного стадіону для учнів гімназії”, – казала Марія Савка.

Оскільки за давньою українською традицією на свята приходять з подарунками, то й Марія Савка вручила від обласної влади приємний презент – сертифікат на сучасний ноутбук, завжди потрібний у навчальному процесі.

Читайте також:

Марія Савка – з доброю місією для оздоровлення повітря на Прикарпатті

Чому на посаду Рогатинського міського голови претендують тільки два заможних чоловіки?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено