Івано-Франківськ

У Брошнів-Осаді побував очільник Прикарпаття (ФОТО)

Відкрили новий міст, ліцей та оглянули будівництво спорткомлексу.

У четвер, 8 жовтня, голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів та його заступник Василь Івасик із робочою поїздкою побували у Брошнів-Осадській об’єднаній територіальній громаді.

Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

IMG 3348

IMG 3397

Посадовці ознайомилися із результатами впровадження енергоефективних заходів у місцевому ліцеї,  оглянули відновлення закладів спортивної інфраструктури. Окрім того, керівники області відвідали село Креховичі, де взяли участь у відкритті новозбудованого мосту через річку Сівка.

“На сьогодні в ліцеї повністю завершено роботи із впровадження енергоефективних і енергозберігаючих заходів. Так, замінено та утеплено дах і підвал освітнього закладу, а також фасад, замінено вікна. Загальна вартість проєкту склала понад 9 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні.

За словами Віталія Федоріва, ремонтні роботи у ліцеї проведені із дотриманням високої будівельної якості. На сьогодні ліцей є одним із найкращих освітніх закладів, споруджених у рамках програми «Велике будівництво».

«Завдяки програмі «Велике будівництво» ми маємо змогу презентувати вихованцям, педагогічному колективу та громаді  оновлений освітній заклад, в якому створені комфортні умови для здійснення навчально-виховного процесу. Немала заслуга у цьому і самої громади, яка долучилася до співфінансування робіт на об’єкті та забе зпечувала контроль за дотриманням усіх будівельних норм», – наголосив Віталій Федорів.

IMG 3359

IMG 3259 1

Також  у Брошнів-Осадській об’єднаній територіальній громаді споруджують новий спортивний комплекс, який буде мати 400 посадкових місць.

«Після здачі об’єкта в експлуатацію ми отримаємо один із найбільших спортивних комплексів на Прикарпатті, який стане своєрідним магнітом для спортивної спільноти», – зазначив Віталій Федорів.

IMG 3478 1

Слід додати, що загальна вартість об’єкту складе 60 мільйонів гривень. Станом на початок поточного року вже освоєно 26 мільйонів. Окрім того, цьогоріч залучено кошти Державного фонду регіонального розвитку в сумі 12 мільйонів гривень. Ще десять мільйонів гривень у формі співфінансування буде виділено Брошнів-Осадською об’єднаною територіальною громадою.

IMG 3513

Також цього дня керівництво облдержадміністрації оглянуло результати капітального ремонту на місцевому стадіоні, де встановлено бігові доріжки із поліоританового покриття, вартістю 5,6 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено