Івано-Франківськ

В Україні можуть ввести “карантин вихідного дня”

Питання карантинних змін обговорюватимуть вже в суботу, 10 жовтня, на нараді у Президента.

29b9ec7 radutskyy 11

Ввести “карантин вихідного дня” і зобов’язати українців проводити вихідні вдома з родиною – таку пропозицію заявив в ефірі передачі “Право на владу” нардеп, голова Комітету Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький. Відео оприлюднено в YouTube, пише ПІК.

За словами Радуцького, постанова Кабміну №641 про карантинне зонування необхідно міняти, оскільки ВООЗ оновила свої критерії введення обмежень. В найближчому часі Україна повинна врахувати їх. Питання обговорюватиметься вже в суботу, 10 жовтня, на нараді у президента.

“Друге – це моя пропозиція, РНБО його підтримує, і я сподіваюся, що підтримає президент. Це треба зробити те, що зробив КНУ ім. Шевченка – він перевів навчання на дистанційку. Я вважаю, що школи і університети треба відправляти на дистанційне навчання. Жорсткий карантин ми сьогодні ввести не можемо, ми все розуміємо. Але ми можемо ввести карантин вихідного дня, це коли сім’я на вихідні залишається у себе вдома, нікуди не їздить – ні в ресторани, ні на концерти… Це все можна витримати, це не закриття підприємств, які не зупити “, – сказав Радуцький.

Читайте також:

COVID-19 на Прикарпатті: від початку пандемії захворіли 520 дітей

Спалах COVID-19 в Косівському ліцеї: 16 працівників хворі, одна вчителька – померла

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено