Івано-Франківськ

Вибір ПІК: кіно і книга

Щовихідних ми радимо прибічникам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно

Сьогодні рекомендуємо надзвичайно кольоровий фіольм – «Готель „Ґранд Будапешт“» – це американсько-німецька комедія або трагікомедія 2014 року. Режисер та автор сценарію — Вес Андерсон.

EN6cAVzX4AIZT0W

Мустафа – звичайний молодий хлопець, якому пощастило влаштуватися на посаду портьє в один з найзнаменитіших готелів Європи «Гранд Будапешт». Він давно мріяв про таку престижну роботу, але зовсім не очікував того, що йому належить тут пережити. Прийшовши на роботу, він став стажуватися у консьєржа мсьє Густава, заради якого сюди і приїжджало більшість відвідувачів.

The Grand Budapest Hotel 2327386 pic4 zoom 1000x1000 75397

Одного разу в готель приїхала і літня мадам М, яка після проведеної ночі з консьєржем, вирішила заповідати йому дорогу картину епохи Відродження.

9e506ab1552bb0b970c063c79aa0d649

Однак незабаром стареньку знаходять убитою, а головним підозрюваним у скоєнні злочину стає мсьє Густав. Тепер його єдиною надією на порятунок стає Мустафа, який починає власне розслідування, з метою довести невинність свого наставника …

grand budapest hotel tony revolori saoirse ronan

Книга

До читання рекомендуємо книгу Джона Фаулза – “Маг” – це містичний, психологічний та філософський роман.

250px Mag Dzhon Faulz

Утомившись від кохання непередбачуваної «дівчини-оксюморона» головний герой вирушить на живописний грецький острів Фраскос, аби стати єдиним англійцем у закритій школі для хлопчиків. Але, балансуючи між містикою та містифікацією, стане учасником жорстокого психологічного експерименту відомого доктора…

Цікавого вам читання та перегляду!

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено