Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 12 – 18 жовтня

Левам астрологи не радять міняти роботу, а Тільцям - віщують ділову поїздку за кордон.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1

Ваш гороскоп на тиждень – від 12 до 18 жовтня – сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати, пише ПІК.

ОВЕН

В особистих стосунках виникатимуть непорозуміння через фінансові питання – розподіл бюджету, а також через аліменти. Уникайте переговорів і нарад, відповідальних виступів, укладання угод і великих витрат. Багато хто не зможе виконати роботу в призначений термін.

А поставлені підвищені вимоги і очікування стосовно партнерів, швидше за все, викличуть лише роздратування. Необдумані дії і висловлювання приведуть до конфліктів і зіткнень. Не слід вступати в договірні угоди в ці дні. У цей період на вас відіб’ються колишні дії, хороші і погані.

ТІЛЕЦЬ

Цей тиждень підходить майже для будь-якого виду ділової активності. Головне, не поспішайте і не підганяйте партнерів приймати рішення. Будуть успішними заплановані поїздки, отримання консультацій, спроби примирення з родичами і коханими.

Можливі цікаві знайомства, встановлення різних контактів, завдяки чому ви зможете вирішити багато питань. Протягом тижня актуальні теми роботи, побутових проблем, здоров’я. Вимагатимуть уваги домашні тварини. З’являється можливість ділової поїздки за кордон або у віддалені місця, причому краще не сповіщати оточуючих про свої плани.

БЛИЗНЮКИ

Призупиняється ритм життя, але цей тиждень ідеальний для того, щоб переглянути, чи в правильному напрямку ви рухаєтеся. Відчуваєте нервозність і дискомфорт через часті помилки і перевантаження на роботі,

Змінюється ставлення до професії, оточуючим людей та партнерів. Завищена самооцінка і небажання пристосовуватися, призводять до конфліктних пояснень з начальством. Може проявитися інтерес до досліджень або написання щоденника. Захочеться аналізувати причинно-наслідковий зв’язок того, що відбувається.

РАК

Ймовірно повернення до якоїсь забутої ідеї, старого творчого проекту або ви знову почнете займатися улюбленим хобі після тривалої перерви. Колишні улюблені можуть нагадувати про себе різними способами.

Також в цей період діти можуть зажадати вашої участі і тут краще не шукати нових варіантів рішень, а застосувати перевірені способи взаємодії і впливу. Вам можуть запропонувати переглянути умови трудового договору – звертайте увагу на деталі, щоб не потрапити в невигідне становище.

ЛЕВ

Ви можете виявити масу справ, які відкладали раніше, а на деякі просто не звертали увагу. Актуальними стануть питання заробітку, професійні проблеми і успіхи, безпосередньо пов’язані з вашою репутацією, авторитетом.

На когось чекають посадові переміщення, в зв’язку з чим, відбудуться зміни у фінансовій сфері. Не поспішайте починати нову справу, переходити на нову роботу, інакше рівень доходу може помітно знизитися.

ДІВА

У цей період вам легко привернути до себе увагу, Є всі можливості для того, щоб відновити давні стосунки. М’яка наполегливість допоможе домогтися бажаного. Творчим людям або людям мистецтва слід використовувати цей період для інтенсивної відокремленої роботи.

Виникають складнощі взаєморозуміння з оточуючими. У цей період вам складно правильно висловити словами свої думки.  Будьте обережніше з новими ідеями і проектами, для починань час невідповідний.

ТЕРЕЗИ

Вдалий час для того, щоб повернутися до недоробленого, завершити те, що вимагає доопрацювання. Ви зможете відновити відносини з людьми з минулого, якщо це для вас важливо.

Неприємності пов’язані через затримки на транспорті, запізнень на зустрічі, постійно можуть зникати з поля зору важливі папери і документи. У розв’язанні грошових проблем можуть допомогти родичі, сусіди, друзі. Додаткові доходи може принести інтелектуальна праця, посередницька діяльність, поїздки.

СКОРПІОН

Період напруженої роботи. На вас звалюється багато завдань і обов’язків, які вимагають великої витрати сил. Через втому можуть проявлятися приховані хвороби. У цей час ви можете змінити роботу або займатися пошуком роботи.

Обставини можуть змусити вас провести реорганізацію на роботі, найняти службовців або можливо скоротити штат. Якщо ви найманий працівник, то можете стати спірною фігурою на роботі.

СТРІЛЕЦЬ

Вам може захотітися переглянути характер ваших дій, або ж вас раптом потягне продемонструвати свої творчі здібності. Цей досвід підвищить вашу самооцінку, що поліпшить взаємини в любовній сфері. Почуття в цей час інтенсивні, насичені, здатні потрясти душу і перевернути життя.

Тиждень принесе багато приємних зустрічей, колишні партнери нагадають про себе. Не перебільшуйте свою значимість, стримуйте потребу висловлювати почуття агресивно і стрімко.

КОЗЕРІГ

Завершуються справи, пов’язані з домом і сім’єю, передбачаються домашні зміни. Використовуйте цей час для гармонізації ваших романтичних відносин і сімейних зв’язків. Можливий службовий роман, який може бути бурхливим. А плани на майбутнєнайоптимістичнішими і реальними.

Сильне почуття може покласти початок новому періоду життя, розширити можливості для особистого розвитку. Але прояв ревнощів може зруйнувати недавно почалися взаємини. Дохід приносять подорожі, організація заходів, видавничої діяльності, наукова робота.

ВОДОЛІЙ

Можуть траплятися непорозуміння при контактах з авторитетними фігурами, начальством, людьми з високим соціальним статусом або з представниками державних органів. Водночас ваші інтелектуальні здібності можуть стати головним предметом суспільної уваги в цей період.

Можливо, потрібно буде висловити в присутності публіки свої ідеї, поділитися знаннями і навичками. І ви отримаєте таку можливість. Можливе отримання новин або інформації, щодо кар’єри і соціального статусу, або повернення на колишню роботу.

РИБИ

Вірогідні розчарування або ви відчуєте обмеження, які стануть джерелом роздратування. Вони можуть стосуватися роботи, здоров’я, любові, обставин в сім’ї. Зосередившись на своїх потребах і перспективах, ви зможете переглянути ідеї і переконання і знайти своє справжнє покликання.

Несприятливий час для роботи з документами або складання звітів, довгострокові проекти будуть зупинені. Якщо ви щось приховуєте, то ця інформація може стати, відома багатьом. Ваші ідеї та методи стануть предметом уваги публіки, і це може перешкодити реалізації ваших цілей.

Ваш гороскоп на на тиждень – від 12 до 18 жовтня зібрав можливі позитиви та негативи. Але вірте у те, чого ваша душа бажає.

Читайте також:

У МОЗ України нагадали основні правила відвідування кафе та ресторанів

Яка вона – американська мрія дівчини з Івано-Франківщини

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено