Івано-Франківськ

Фахівці Івано-Франківської ОДА консультують громади області: побували і на Рогатинщині (ФОТО)

Днями начальник відділу контролю апарату ОДА Марина Керська побувала у Букачівській територіальній громаді на Рогатинщині.

Представниця ОДА разом із керівником апарату райдержадміністрації Олегом Стружанським, головою Букачівської селищної ради ОТГ Тарасом Воробцем обговорили проблемні питання розвитку територіальної громади, для вирішення яких потрібна підтримка владних структур. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

1046ef6360 45a0c118ba

Зокрема, обговорювали питання ремонту доріг. Воно висвітлене в протоколі наради голови облдержадміністрації Віталія Федоріва, а також знаходиться на контролі в заступника голови облдержадміністрації Василя Івасика. Мовилося й про забезпечення автотранспортного обслуговування населення, ремонт мостів.

Також йшлося про потребу у сприянні органів влади в організації доступу населення громади до медичних послуг.

“Забезпечення надання першочергових та якісних медичних послуг населенню громади – це одне з основних завдань влади”, – зазначила Марина Керська.

Також представниця ОДА рекомендувала керівництву громади брати активну участь в написанні проектів, які будуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено