Івано-Франківськ

Карантин в Україні продовжать до кінця року

Адаптивний карантин в Україні триватиме до 31 грудня.

Про це сьогодні, 13 жовтня, повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час позачергового засідання Уряду, пише ПІК.

“Уряд сьогодні продовжить дію адаптивного карантину до кінця цього року. Це потрібний крок, щоб гарантувати більш безпечне середовище для українців”, – зазначив Денис Шмигаль.

За словами прем’єра, в Україні змінять правила щодо дозволеної кількості людей під час участі у масових заходах.

“Наші розрахунки показують, що після проведення концертів з масовим скупченням людей у регіонах кількість хворих суттєво зростала. Після таких “веселих концертів” зовсім не весело лікарям медзакладів та всьому медичному персоналу, який приймає хворих через тиждень після таких заходів”,  – сказав Денис Шмигаль .

Очільник Уряду уточнив, що що в зеленій зоні пропонують дозволити масові заходи при кількості не більше 50 учасників, у жовтій зоні – не більше 30 людей, у помаранчевій – не більше 20 людей, за умови дотримання соціальної дистанції 1,5 м і “масочного режиму”.

Додамо, що Міністерство освіти рекомендує всім школам, незалежно від карантинної зони в якій вони перебувають, з 15 жовтня розпочати канікули для учнів, а закладам вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання.

Читайте також у ПІК:

 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено