Івано-Франківськ

На Прикарпатті міграційна служба видаватиме паспорти в день виборів

На Прикарпатті у суботу напередодні виборів і у день голосування 25 жовтня у територіальних підрозділах міграційної служби видаватимуть оформлені паспорти.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області, пише ПІК.

На Прикарпатті в день виборів видаватимуть паспорти

Чергові працівники міграційної служби працюватимуть, щоб мешканці області змогли отримати паспорт та проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Також у службі додають, що у період адаптивного карантину оформити національний паспорт можна у будь-якому з 15 територіальних підрозділів міграційної служби Івано-Франківської області за місцем безпосереднього перебування людини, тобто незалежно від місця реєстрації.

Так само у період карантинних заходів громадянин України, який досягнув 25- чи 45-річного віку, може звернутися у будь-який територіальний підрозділ міграційної служби за вклейкою фото у паспорт-книжечку.
Окрім того, відповідно до роз’яснень ЦВК, не допускається відмова виборцю, включеному до списку виборців на виборчій дільниці, в можливості проголосувати на виборах та відповідно у видачі виборчого бюлетеня з підстав відсутності у паспорті такого виборця у вигляді паспортної книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні особою 25- та 45-річного віку, або розбіжностей у виборчій адресі виборця в списку виборців та паспорті громадянина України у вигляді паспортної книжечки, пов’язаних із перейменуванням населеного пункту, вулиці (проспекту, бульвару, площі, провулка, кварталу тощо), зміною нумерації будинку, або з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання в паспорті громадянина України у вигляді картки.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено