Івано-Франківськ

За добу на Прикарпатті кількість школярів на самоізоляції збільшилася до 700

Також на самоізоляції перебувають 564 педагогічних працівників.

“На сьогодні 4700 учнів та 564 педагогічних працівників перебувають на самоізоляції”, – Андрій Сташків

Про це сьогодні зазначалося під час онлайн-брифінгу за участю заступників керівників департаментів охорони здоров’я і освіти, науки та молодіжної політики ОДА, пише ПІК.

Наразі на COVID-19 вже захворіло 811 дітей. Від початку навчального року захворіли 141 учень та 312 вчителів. Наразі хворими є 88 учнів і 191 працівників школи. Найбільше випадків зафіксовано в Івано-Франківську, Косівському та Снятинському районах.

У зв’язку зі значним збільшенням кількості хворих учнів обласною державною адміністрацією направлено рекомендаційні листи у райони та об’єднані територіальні громади, міста обласного значення щодо організації канікул у школах або запровадження дистанційного навчання.

Додамо, що на сьогодні 4700 учнів та 564 педагогічних працівників перебувають на самоізоляції. Дистанційне навчання запроваджено у 26 школах Прикарпаття.

Також під час брифінгу також розповіли про 8-річного хлопчика, котрий помер у суботу від ускладнень, спричинених коронавірусом. Володимир Дзьомбак зазначив, що у дитини були супутні соматичні захворювання. Наразі створено комісію щодо розслідування даного летального випадку.

Наразі у закладах охорони здоров’я, в яких розгорнуто 1851 ліжко-місце, перебувають 1012 пацієнтів, – а це 54,7%. Киснем забезпечено 751 ліжко (41%).

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено