Івано-Франківськ

Не забудьте перевести стрілки на годину назад. І врахуйте наступне

Виборчі дільниці відкриються завтра, 25 жовтня, о 8-й ранку за новим часом.

1506956723 perevodyat godinniki na zimoviy chas v 2018 roc v ukrayin.jpg22

Не забудьте перевести стрілки на годину назад о 4.00 25 жовтня, пише ПІК. 

У ніч на 25 жовтня Україна переходить на зимовий час – стрілки годинника переводять на одну годину назад, тобто на вихідних вийде поспати на годину довше.

Врахуйти при цьому кілька важливих моментів:

1. На смартфонах, ноутбуках – час переводиться автоматично. На електронному годиннику і кнопкових телефонах без інтернету годинник найзручніше перевести перед сном 24 жовтня.

2.Перевірити актуальний час можна, скориставшись безкоштовною послугою свого оператора (для Лайф, Водафон і Київстар потрібно набрати єдине поєднання * 160 # “кнопка виклику”). Точний час ви отримаєте у вхідному смс-повідомленні.

3. З 25 жовтня всі поїзди і літаки почнуть здійснювати поїздки по новому часу.

4.  25 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. Виборчі дільниці відкриються о 8 ранку за новим часом і закриються о 20:00.

Як переведення стрілок на годину назад відбивається на здоров’ї? На думку медиків в загальному переведення годинників не відбивається на здоров’ї. Та оскільки звичний ритм трохи зрушиться, то це може привести до стомлюваності і зниження працездатності.

На адаптацію може піти близько п’яти днів. За цей час зазвичай звикають лягати спати і прокидатися в інший час. Для комфортного сну фахівці радять виключити зі свого графку спортзал у вечірній час. Тренування замінити на прогулянку перед сном. Треба пити більше води та пам’ятати, що найкращий спосіб підбадьоритися при втомі – не кава, а налагоджений розпорядок дня і здоровий сон.

Читайте також:

Кінотеатрам дозволили працювати в “червоній” зоні карантину

Вибір ПІК: кіно і книга

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено