Івано-Франківськ

Як голосували ввечері франківські “БАМ” та “Каскад” (ФОТО)

Ближче до вечора, а саме станом на 18.30 виборців все меншає.

ПІК побувала на 2 дільницях міста Івано-Франківська.

У мікрорайоні “БАМ” на виборчій дільниці № 260942, яка знаходиться у приміщенні 5-го гуртожитку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на вулиці Сухомлинського 2, станом на 18.00 годину свій громадянський обов’язок виконали 507 виборців, це навіть не половина від тієї кількості людей, які закріплені за даною дільницею. Всього за цією виборчою дільницею закріплено 1197 виборців.

Як голосували ввечері франківські "БАМ" та "Каскад" (ФОТО)

Протягом дня, люди, які приходили голосувати здебільшого дотримувалися карантинних вимог, проте були такі, що не мали при собі власної ручки, а також українського паспорта.

“Був один чоловік, який хотів проголосувати із закордонним паспортом. Але оскільки можна проголосувати лише за пред’явлення українського паспорта – цей чоловік не зміг взяти участь у виборах”, – розповідає голова дільничої виборчої комісії Олешин Оксана.

Також пані Оксана додає, що було декілька виборців з підвищеною температурою. Вони голосували у окремо відведеній кабінці.

Варто зауважити, що зайшовши в кабінку для голосування, там можна було побачити ручку.

Найбільш активно франківці голосували у ранішній та обідній час. Ближче до вечора, приходили одна-дві людини у проміжок часу 20-30 хвилин.

Як голосували ввечері франківські "БАМ" та "Каскад" (ФОТО)

Усі члени комісії працюють у масках, проте без рукавичок. Бюлетені видають досить швидко.

На виборчій дільниці № 260889, що знаходиться на вулиці Симоненка 3Б у мікрорайоні “Каскад”, станом на 18.30 хв. проголосувало лише 368 виборців, із 1107. Люди дотримувалися карантинних вимог – приходили в масках. Були такі, що не мали з собою ручки,  її могли отримати на дільниці.

Як голосували ввечері франківські "БАМ" та "Каскад" (ФОТО)

Також було двоє чоловіків, які хотіли проголосувати без паспорта.

” Був один чоловік, який хотів проголосувати за допомогою водійських прав. Йому не дозволили і він повернувся додому за паспортом, і тоді проголосував. Також був хлопець, який теж мав водійські права, але так і не зміг проголосувати”, – каже член дільничої виборчої комісії Вероніка Пікулик.

Виборців із підвищеною температурою не було. Всі члени комісії працюють у масках та рукавичках.

До слова, на жодній із дільниць не проводили всенародне опитування ініційоване Президентом України Володимиром Зеленським.

Загалом можна сказати, що явка виборців є доволі низькою, і у вечірній час вона тільки зменшується.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено