Івано-Франківськ

“Використовували метод “затягування””: на Прикарпатті в слідчий ізолятор передавали наркотики (ФОТО)

Допомагали їм доправляти заборонені речі двоє мешканців одного із районних центрів.
Сьогодні, 26 жовтня, поліцейські викрили організаторів та учасників злочинної групи. Ті, передавали наркотики в слідчий ізолятор.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, пише ПІК.

Зокрема, двох затримали на прибудинковій території житлового будинку, що знаходиться навпроти СІЗО, під час передачі чергової партії наркотиків, а організаторів – після отримання пакунків.

Організували канал постачання наркотиків до установи двоє арештантів, які перебувають у статусі так званих «наглядачів». Допомагали їм доправляти заборонені речі двоє мешканців одного із районних центрів.

“Для передачі пакунків на територію виправної установи використовували так званий метод «затягування». Для цього натягнули металеву нитку між парканом СІЗО та будинком навпроти. Отримані наркотичні засоби та психотропні речовини арештанти розповсюджували серед арештованих”, – йдеться у повідомленні.

Під час санкціонованого обшуку камери правоохоронці вилучили марихуану, таблетки «субітекс», згортки з метамфетаміном, а також знаряддя за допомогою якого затягувались зазначені пакунки.

За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено