Івано-Франківськ

“Ковідні” лікарні на Прикарпатті вже отримали від держави 18 мільйонів гривень

Прикарпаття вже отримало понад 18 мільйонів гривень, які спрямовані медичним закладам, що лікують хворих на коронавірус.

Зокрема, сьогодні, 27 жовтня Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня отримала медичне обладнання, а саме апарат ШВЛ та засоби індивідуального захисту. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

“Сьогодні за підтримки меценатів ми передаємо  обласній клінічній дитячій лікарні сучасний апарат ШВЛ, який є незамінним під час лікування важких станів пацієнтів, хворих на коронавірус”, – зазначив голова ОДА Віталій Федорів.

Очільник області також додав, що від початку пандемії благодійники вже надали два десятки апаратів ШВЛ для лікарень  Івано-Франківської області. Вони допомагають і у забезпеченні медиків засобами індивідуального захисту.

Віталій Федорів підкреслив, що завдяки об’єднанню зусиль влади, громади, соціально відповідального бізнесу вдалося вивести галузь охорони здоров’я на новий рівень забезпеченості обладнанням, яке допомагає рятувати життя.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено