Івано-Франківськ

Попри церковні заборони капелан з Коломиї стане депутатом

Отець балотувався до Івано-Франківської обласної ради від партії «За майбутнє».

Священнослужитель Української греко-католицької церкви Микола Мединський пройде до Івано-франківської обласної ради.

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише ПІК.

“Слава Ісусу Христу. Друзі! Щиро дякую кожному із Вас хто довірив мені і віддав свій голос.Особлива подяка моїм ПАРАФІЯНАМ села Вижний Березів, що проявили просто феноменальну підтримку і довіру, понад 60 процентів, 340 голосів із 500. -РАЗОМ МИ СИЛА! Очікуємо вже остаточних РЕЗУЛЬТАТІВ. СЛАВА УКРАЇНІ!”,– написав капелан.

Нагадаємо, Коломийська єпархія УГКЦ обіцяла покарати капелана Миколу Мединського (фото з відкритих джерел), якщо той не  відмовиться балотуватися до Івано-Франківської обласної ради. Відповідне попередження єпархія надіслала отцю та оприлюднила на своєму сайті.

У тому канонічному попереджені йшлося про те, що священник Коломийської єпархії Микола Мединський порушив інструкцію про поведінку священнослужителів  під час виборчих кампаній. А також порушив інструкцію поведінки священника в соціальній мережі.

Згодом ПІК повідомляла, що Миколу Мединскього відсторонили від священнодійства терміном на три місяці. Окрім того, заборонили також використання церковних відзнак та виїзди з капеланським служінням.

До слова, за результатами екзитполу, 17,75% прикарпатців підтримали політичну силу “За майбутнє” у наступному скликанні Івано-Франківської обласної ради.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено