Івано-Франківськ

“100 тисяч за сина”: чоловік хотів продати дитину, його засудили

Обвинувачений свою вину не визнав,  зокрема, зазначив, що він не мав наміру продавати свого сина, а лише хотів обманути покупця та

26 жовтня 2020 року Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який хотів продати сина (2018 року народження) за 100 000 грн.

Про це йдеться у вироку суду, пише ПІК.

Нагадаємо суть справи.

Протягом липня 2018 року чоловік шукав покупців сина. 30.07.2018 році на вулиці Залізничній у Івано-Франківську чоловік зустрівся з покупцем, який передав йому обумовлену суму, які він передав знайомій. Остання заховала кошти під бюстгальтер. Обвинувачений також підтвердив, що всі домовленості в нього були зі свідком. Проте він так і не зміг пояснити суду з яких причин він передав свого малолітнього сина покупцю після передачі грошей, стверджуючи при цьому, що він не мав наміру продавати свою дитину. 

До слова, зловмисником є уродженець м.Свалява Закарпатської області, двічі судимий у 2009 і 2012 році терміном на 3 і 4 роки відповідно

Обвинувачений свою вину не визнав,  зокрема, зазначив, що він не мав наміру продавати свого сина, а лише хотів обманути покупця та заволодіти його грошима. При цьому, обвинувачений також зазначив, що покупець запитував чи не може обвинувачений організувати йому дівчину за гроші.

Що каже інша сторона справи?

Свідок зазначив, що в липні місяці 2018 року, коли він сидів на лавці в парку біля залізничного вокзалу, до нього підійшли двоє чоловіків, що представились та сказали, що зараз скрутні часи і вони мають намір продати одну дитину. При цьому чоловіки повідомили, що нададуть винагороду 5000 грн.

Після цього свідок одразу ж звернувся до поліції та повідомив про випадок. А також зазначив, що він брав участь в проведенні слідчих дій щодо придбання в обвинуваченого дитини.

Суперечливі показання обвинуваченого, зокрема, його посилання про те, що він не мав наміру продавати свого сина, а лише хотів обманути та заволодіти грошима на думку суду направлені виключно на те, щоб уникнути кримінальну відповідальність.

В результаті суд визнав чоловіка винним у торгівлі людьми та призначив 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено