Івано-Франківськ

“Люди Прикарпаття”: біля галереї “Бастіон” в Івано-Франківську (ФОТО)

Цього разу ми покажемо "Людей Прикарпаття", які гуляли, проходили повз чи робили фото поблизу фортечної галереї "Бастіон".

Щотижня ПІК презентує своїм читачам нову галерею світлин під назвою “Люди Прикарпаття”, в якій жодна людина не застрахована від того, щоб потрапити в об’єктив нашого фотографа Тараса Яковина. Тож можливо і Ви зможете знайти себе на фото.

Поблизу фортечної галереї, яка знаходиться в самому центрі міста завжди людно. Адже це доволі гарне та історичне місце, де полюбляють бувати мешканці та гості Івано-Франківська. Тут і справді виходять чудові фото, дивіться і самі переконаєтесь!

"Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) 123243749 774455183403486 4278490134862698493 n "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО) "Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО)

"Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО)

"Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО)

"Люди Прикарпаття": біля галереї "Бастіон" в Івано-Франківську (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено