Івано-Франківськ

Оновлені карантинні зони: куди потрапили райони та міста Прикарпаття

30 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 2 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування, повідомляє ПІК.

“Червона” зона

У цю зону увійшли: Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ та Тисменицький район, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів.

Дозволено продовжити роботу громадського транспорту, ТРЦ і магазинів. В Івано-Франківській, Полтавській, Харківській і Хмельницькій областях можна працювати школам, коледжам, ВНЗ.

В Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях продовжують працювати заклади громадського харчування.

“Помаранчева” зона

У цю зону увійшли: міста Болехів, Бурштин, Калуш, Коломия та Яремче, Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Косівський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони Івано-Франківської області;

А також міста Київ, Вінниця, Луцьк, Дніпро, Авдіївка, Мукачево, Запоріжжя, Біла Церква, Кропивницький, Лисичанськ.

У ці зоні забороняється робота хостелів, турбаз і т. д. (крім готелів); розважальних закладів, ресторанів в нічний час; планових госпіталізацій в лікарні; спортзалів, фітнес-центрів, крім тих, які приймають відвідувачів з розрахунку одна людина на 10 квадратних метрів, установ культури; прийом нових змін в дитячі табори.

До “жовтого” зони потрапили 14 адміністративних одиниць, що на 39 менше, ніж за рішенням комісії від 23 жовтня.

В цілому по країні до базового «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесено всього 2 адміністративні одиниці – це Горностаївський та Скадовський райони Херсонської області.

photo 2020 10 30 11 39 32

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено