Івано-Франківськ

Вибір ПІК: кіно і книга

Цих вихідних у нас в рекомендованих Хеловінська підбірка.

Кіно

Безсмертна класика – “Омен” – британський трилер/фільм жахів 1976 року режисера Річарда Доннера.

maxresdefault 5

Перша частина оповідає про воцаріння на Землі Антихриста.

Кетрін перенесла дуже важкі пологи і втратила дитину. Роберт Торн її чоловік, намагаючись захистити свою дружину від страшного удару, не повідомляє їй цього. За порадою священика він вирішує усиновити дитину.

Нові батьки виховують Деміена і дуже люблять його. Ніхто навіть не здогадується що ця дитина – Антихрист. Але коли хлопчикові виповнюється 5 років, починають відбуватися страшні речі. На його день народження накладає на себе руки його вихователька… і це лише початок…

 Сюжетна лінія, гра сімейної пари, фотографа, таємничого священика створюють цю саму гнітючу, правдоподібну атмосферу.

Великої уваги заслуговує музичний супровід, адже музика Джеррі Голдсміта робить фільм ще більш органічним і переконливим, сприяє зануренню глядача в таємничу і тривожну атмосферу.

Також рекомендуємо переглянути:

  • Для любителів сучасного кінематографу рекомендуємо фільм – “На добраніч, мамо” (“Я бачу, бачу”) – після проходження косметичної операції на обличчі, мати повертається додому до своїх дітей — десятирічних близнюків Еліаса і Лукаса. Близнюки спантеличені поведінкою і виглядом мами: її голова обмотана в бинти. Близнюки починають підозрювати, що під бинтами ховається не їхня мати….і не дарма…

orig

Книга

Стівен Кінг – “Містер Мерседес”.

0444398c3e5fa3d5c37d3eee9771de5f

Спогади про нерозкритий злочин не дають спокою колишньому поліцейському Біллу Годжесу. Злочинець, на вкраденому «Мерседесі» навмисне вбив та покалічив десятки людей, але… Одного дня Білл отримує листа від того самого таємничого вбивці. Він обіцяє, що наступного разу жертв буде більше! Це був тільки початок… Білл знову повернувся до роботи.

Це одна сюжетна лінія,  а є ще й інша – лінія самого Містера Мерседеса, його життя, життя його матері…яке воно та чим все закінчиться…інтриг надто багато.

До слова, за мотивами цієї книги також знятий серіал. Його також рекомендуємо.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК

Читайте також:

Вибір ПІК: кіно і книга

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено