Івано-Франківськ

Вибори мера Львова призначили на 22 листопада: попередня різниця в голосах

Пан Садовий чи пан Синютка - інтрига зберігається.

72 main

Вибори мера Львова не закінчились першим туром, який відбувся 25 жовтня, адже жодний із претендентів на посаду не набрав 50+% голосів. Міська територіально-виборча комісія м. Львова призначила другий тур виборів міського голови на 22 листопада, повідомив голова ТВК Ігор Сліпецький в коментарі ZAXID.NET, пише ПІК.

У другому турі візьмуть участь чинний мер Львова Андрій Садовий і екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка. Згідно з остаточними результатами першого туру, Садовий набрав 40,09% голосів виборців (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682).

Явка виборців в першому турі склала 39,47%.

У ЦВК заявили, що другий тур виборів мерів у окремих містах може пройти не в листопаді, як очікується, а в грудні у зв’язку з можливими судовими розглядами.

Нагадаємо, що Андрй Садовий є міським головою Львова з 25 квітня 2006 року. Олег Синютка з 2007 до груденя 2014 року працював першим заступником Львівського міського голови (Садового). У 2002-2006 роках пан Синютка був заступником міського голови м. Івано-Франківська з питань діяльності виконавчих органів ради.

Вибори мера Львова відбудеться 22 листопада. Очільники Івано-Франківська – Руслан Марцінків та Києва – Віталій Кличко перемогли у першому турі виборів.

Читайте також:

У Франківську відзначили 102-річницю Західно-Української Народної Республіки (ФОТО)

Хто із очільників міст України піде на другий тур голосування, а хто набрав 50%+ у першому

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено