Івано-Франківськ

COVID-19: в Івано-Франківській області значно збільшать кількість лікарняних ліжок

Зайнятість наявних ліжок в медичних установах становить уже 75 відсотків.

IMG 9694 bruff

COVID-19: в Івано-Франківській області значно збільшать кількість ліжок для хворих з COVID-19, адже наявні вже заповнені на 75 відсотків. Про це повідомляє прес-служба ОДА, пише ПІК.

Сьогодні за участю директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігоря Дмитренко та його заступника Володимира Дзьомбака відбувся онлайн-брифінг щодо ситуації, пов’язаної з поширенням в області COVID-19.

Зазначалося, що за останню добу хвороба виявлена ​​в 385 прикарпатців. Що стосується захворюваності серед дітей, то з початку пандемії COVID-19 діагностований у 780 осіб.

“Для надання кваліфікованої медичної допомоги хворим коронавірус в установах охорони здоров’я області планують додатково облаштувати ліжко. Так, на 30 ліжок більше обладнують в обласній клінічній інфекційній лікарні, від 40 до 60 встановлять в пологовому відділенні, 20 – міської клінічної лікарні, до 150 – обласній клінічній лікарні “, – йдеться в повідомленні.

Також в області ведуть роботи по розширенню кисневих магістралей і облаштування кисневих точок.

Як писала сьогодні ПІК, коронавірусну хворобу підхопив голова вано-Франківської ОДА Віталій Федорів. Він на самоізоляції.

Читайте також:

Віталій Федорів захворів на коронавірус

У Бурштині розгорнули додатково 20 ліжок для хворих на COVID-19

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено