Івано-Франківськ

Не бійтеся звертатися до лікарів: як зіркова уродженка Бурштина поборола рак

Відома українська співачка та акторка, уродженка міста Бурштин, Міка Ньютон поділилася подробицями боротьби з раком.

Виконавиця, яка поборола рак яєчника, на сторінці в Instagram написала, що першу операцію їй зробили рік тому, 4 листопада. Як зізналася, артистка, тоді вона й не думала, що видаляє рак.

«Я була така налякана, але грала круто, ха-ха. Лише тепер, коли я можу озирнутися назад, я зрозуміла, що бути сильною весь час не так добре, тому що я ігнорувала всі симптоми настільки, що я була занадто виснаженою, я ледве могла працювати, тому мені довелося погодитися на операцію», – написала зірка.

2 9

Крім того, співачка звернулася до фанів і закликала дослухатися до свого тіла та не ігнорувати симптоми.

«Реагуйте! Не бійтеся звертатися до лікарів! І в той день я б сказала собі, що Міка, будь доброю до себе, ти не ледача, ти не виявила всіх симптомів, твоєму тілу просто потрібна допомога і пауза!», – додала артистка.

Довідково:

Міка Ньютон (справжнє ім’я — Оксана Грицай) народилася 5 березня 1986 в Бурштині Івано-Франківської області. Має старшу сестру.

У дитинстві була активною, у 9-ть років почала виступати на сцені; одного разу в школі з класом зірвала концерт. Закінчила музичну школу за класом фортепіано, паралельно займалась вокалом. З 11-ти років займається карате.

2001 переїхала з Бурштина до Києва і вступила до Київського державного коледжу естрадного та циркового мистецтв на відділення естрадного вокалу. Наразі проживає у США, випускає пісні англійською й українською мовами.

У грудні 2018 року одружилася з Крісом Сааведра в США.

123440676 412465656579067 8593882095420147129 n

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено