Івано-Франківськ

Мер Львова назвав дурницею урядове рішення щодо “карантину вихідного дня”

Львівська влада не збирається дотримуватися рішення Кабміну про нові обмеження.

42db321 img 7895

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що рішення української влади про “карантин вихідного дня”, який передбачає заборону роботи ресторанів і кафе, є дурницею. На його думку такі обмеження “поховають” малий і середній бізнес.

Про це пан Андрій заявив під час акції підприємців-рестораторів, повідомляє Українська правда з посиланням на Львівську міську раду, пише ПІК.

“Карантин вихідного дня, на мою думку, – це дурниця. Ми були, є і будемо разом з вами. Жодного обмеженнянерозумного рішення місто не братиме. Ми з вами повинні взяти на себе всі зобов’язання: ніяких банкетів, ювілеїв або весіль, але про повний локдаун не можна говорити “, – сказав Садовий під оплески львів’ян.

Аналітики уже назвали позицію Садового очікуваною.

“Він хоче перемогти у другому турі виборів , а тому буде саботувати карантинні накази з Києва, щоб не збити собі рейтинг”, – коментує “Політика країни”.

Як відомо, нинішній мер Садовий буде битися за посаду львівського голови на наступний термін в другому турі місцевих виборів 22 листопада. Його суперник – колишній глава ЛОДА Олег Синютка. У першому турі градоначальник набрав 40,09% голосів, а його опонент – 31,1%.

Нагадаємо, що коли мер Івано-Франківська Руслан Марцінків боровся за крісло, він теж критикував центральну владу за її антикоронавірусні рішення і підтримував протестні настрої серед підприємців. Щоправда, потім карантинні вимоги державної влади Марцінків виконував.

Читайте також:

Стало відомо, які магазини будуть вважатися продуктовими під час “карантину вихідного дня”

“Карантин вихідного дня”: обурені франківці влаштували акцію протесту (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено