Івано-Франківськ

У Франківську в лікарнях перебувають 37 важких ковідних пацієнтів

Станом на 12 листопада 596 осіб, хворих на COVID-19, перебувають у міський лікувальних закладах. З них 496 - міський жителів.

Про це розповів міський голова Руслан Марцінків у прямому ефірі радіостанції «Західний полюс», пише ПІК.

У міського пологовому будинку перебуває 53 пацієнти (місткість хірургічного відділення, яке створили додатково, до 150 осіб, хворих на COVID-19. Там, як правило, перебувають пацієнти в легкій формі.

В МКЛ №1 на Матейки нині лікуються від коронавірусу 180 пацієнтів, плюс, 31 пацієнт, які перебувають в додатковому відділені на базі дитячої міської клінічної лікарні на вулиці Чорновола.

У нас є домовленість з клінічною лікарнею медичного університету щодо того, що вони стануть ще одним додатковим лікувальним закладом, якщо не буде вистачати місць. Окрім того, є домовленість з клініками №3 та №4 щодо облаштування там, додатково, ще 200 ліжок. Тому міського досить непогано підготувалася“, – наголосив мер.

Він також додав, що нині в місті є 29 “важких” пацієнтів в ЦМКЛ, а також 8 – в МКЛ №1.

Всього по Франківській ОТГ, станом на ранок 12 листопада 9 163 випадки захворювання (за минулу добу – плюс 143). За весь період пандемії від ковіду у Франківську померли 160 пацієнтів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено