Івано-Франківськ

В Іспанії заявили для українців жорсткі вимоги на в’їзд в країну

Іноземці мають насамперед пред'являти на англійській або іспанській мові результат ПЛР-тесту на коронавірус.

52704164 304

В Іспанії заявили, що ввели нові правила для мандрівників, пише ПІК.

Починаючи з 23 листопада, ті хто приплив або прилетів до країни, з держав з високим рівнем ризику зараження коронавірусом, в тому числі і з України, повинні будуть пред’явити негативний результат тесту на Covid-19.

Про це пише The Local, повідомляє Країна.

“Яка країна потрапляє в категорію високого ризику, визначають директиви Європейського союзу. В “червоному” списку знаходяться держави, де рівень зараження становить понад 150 випадків на 100 тис. осіб за останні 14 днів. А також країни, де загальне число інфікованих за останні 14 днів дорівнює або більше 50, але число позитивних тестів на коронавірус становить 4% і більше. Зараз серед таких країн майже весь Євросоюз, Україна, Росія, Грузія та інші”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, українські туристи, як і громадяни всіх держав, що увійшли до списку, при поїздці до Іспанії повинні будуть пред’явити негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений протягом останніх 72 годин. Результати тесту повинні бути англійською або іспанською мовою і можуть бути як в паперовому, так і в електронному вигляді.

Відзначають, що без результатів тесту не вийде навіть потрапити на борт літака. Також в аеропорту будуть повторно вимірювати температуру і проводити медогляд.

Читайте також:

З понеділка Словаччина обмежить в’їзд українців на свою територію

Більшість скарг українців на “гарячу лінію” МОЗ стосується роботи сімейних лікарів

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено