Івано-Франківськ

“Укрзалізниця” пропонує пасажирам VIP-вагони у стилі бароко: продають квитки

Вагон-салон є справжнім готелем на колесах - з великою залою і просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником та електроплитою.

Укрзалізниця пропонує послугу проїзду у вагоні-салоні, яким можна пересуватися по Україні на VIP-рівні під час карантину. Про це у відповідь на інформаційний запит повідомили УНН в Укрзалізниці, пише ПІК.

“Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який оснащений кухнею, великою залою і просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю і електроплитою. Великий зал обладнаний м’яким куточком, комп’ютером, аудіо – і відеотехнікою. У спальному купе розташовані ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната”, – повідомила Укрзалізниця.

До слова,  кількість місць становить від 5 до 11 (в залежності від конструкції вагона). Вагони-салони оснащені спеціальними купе для охорони та службового персоналу “, йдеться у відповіді на запит.

Замовити послугу перевезення у вагоні-салоні слід завчасно: не пізніш як за 5 робочих днів до відправлення поїзда, і подати письмову заявку.

“За кожен замовлений спеціальний вагон-салон виплачується вартість проїзду 12 дорослих пасажирів за тарифом м’якого вагона з двомісними купе” СВ “відповідної категорії поїзда», – зазначає Укрзалізниця.

Читайте також:

Укрзалізниця знизила ціни на квитки

Укрзалізниця за гроші на ремонт поїзда купила лімузини (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено