Івано-Франківськ

В Івано-Франківську готовий до відкриття новий корпус Католицького ліцею (ФОТО)

Починаючи з 2017 року триває будівництво нового корпусу ліцею.

Станом на сьогодні, нова будівля повністю зведена, в середині зроблені всі належні умови для того, щоби ліцеїсти могли повноцінно харчуватися, культурно та спортивно розвиватися. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської Архієпархії, пише ПІК.

002

Новий корпус включатиме їдальню, спортивну та актову зали.

“Аналогів нашій шкільної кухні чи їдальні в нашому місті ви точно не зайдете. Кухня розділена на цехи, склади та сектори, відповідно до санітарно-гігієнічних вимог та будівельних норм діючого законодавства. Все обладнання розставлене так, як це бачила головна кухарка, яка брала участь в проєкті на цьому етапі. Сама ж їдальня виконана в сучасному стилі, що дозволить почуватися нашим ліцеїстам максимально комфортно”,–  розповідає адміністратор ліцею о. Маркіян Букатчук.

006 007 1   Також не менш важливим є те, що в ліцеї санвузли та душові пристосовані до потреб людей із обмеженими можливостями.

У планах на майбутнє в адміністрації Католицького ліцею – облаштувати прибудинкову територію вуличними меблями та додатковим озелененням.

009

012

015

Комплексне завершення облаштування нового корпусу ліцею буде завершене до кінця 2020 року.

До слова, з вересня 2009 року в Івано-Франківську по вулиці Шевченка, 11, розпочала діяльність Католицька середня школа (сьогодні – ліцей) св. Василія Великого. На сьогоднішній день він є єдиним католицьким навчальним закладом для дітей та молоді в Івано-Франківській області.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено