Івано-Франківськ

“АУ”: в Україні зняли фільм про дітей із розладом аутичного спектру (ВІДЕО)

Прем’єра фільму - 3 грудня.
3 грудня  – Міжнародний день людей з інвалідністю. До цього дня відбудеться національна прем’єра документального фільму Ольги Калчугіної про дві українські родини, які виховують дітей із розладом аутичного спектру – “АУ”.

Про це повідомляє Укрінформ, пише ПІК.

“З 3 до 9 грудня в київському кінотеатрі “Жовтень” та 3 грудня в кінотеатрах мережі “Планета Кіно” (Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Суми) відбудеться національна прем’єра документального фільму Ольги Калчугіної “АУ” про дві українські родини, які виховують дітей із розладом аутичного спектру”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у центрі сюжету – дві мами зі своїми синами 10-ти і 15-ти років. Жінки товаришують, діляться труднощами та радощами, підтримують одна одну, хоча й живуть у різних країнах.

Фільм створено Міжнародним продюсерським центром “Фор-Пост” за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Режисер-постановник та автор сценарію – Ольга Калчугіна, оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Генеральний продюсер фільму – Олександр Дріз.

Довідково: аутизм (розлади аутистичного спектру (РАС) – це стан, який виникає внаслідок порушення розвитку головного мозку і характеризується вродженим та всебічним дефіцитом соціальної взаємодії та спілкування. Його неможливо вилікувати, проте з часом можна скоригувати і адаптувати людину до соціального життя.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено