Івано-Франківськ

“Може внести грошову заставу 168 тисяч гривень”: менеджерку франківського телеканалу взяли під варту

Івано-Франківський міський суд прийняв рішення про застосування запобіжного заходу менеджерці франківського каналу “Суспільне. Карпати”.

Як повідомляла ПІК раніше, раніше менеджерці телеканалу повідомили про підозру.

У четвер, 03 грудня 2020 року, Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання, про застосування запобіжного заходу менеджерці телеканалу, яку підозрюють у вимаганні хабарів.

Про це повідомляє пресслужба  Івано-Франківського міського суду, пише ПІК.

129958894 1537724266417952 4349981169017014598 o

З матеріалів справи стало відомо, що жінка, вимагала від своїх двох підлеглих повернути їй частину нарахованих їм премій, на що потерпілі вимушено змушені були погодитись.

Після того, як 01 грудня 2020 року підозрювана отримала від своїх підлеглих кошти, у розмірі якому вона вимагала попередньо, її затримали співробітниками правоохоронних органів.

У судовому засіданні сторона обвинувачення підтвердила наведені вище факти і просила суд застосувати, щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру грошової застави.

Суд вивчивши всі матеріали справи  ухвалив застосувати щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також підтримуючи клопотання сторони обвинувачення Івано-Франківський міський суд призначив їй альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді грошової застави у розмірі 168 тисяч гривень.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено