Івано-Франківськ

У Франківську викрили на вимаганні хабарів менеджера одного з телеканалів (ФОТО)

Тривають невідкладні слідчі дії.

br3

Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджера Івано-Франківської регіональної філії телеканалу “Суспільне”, що має частку державної власності.

За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.

Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано «на гарячому» після отримання чергового хабара у службовому кабінеті.

br1

Документування протиправної діяльності проводять співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з ГУ НП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено