Івано-Франківськ

Мешканець Прикарпаття брав хабарі за сприяння контрабанди цигарок до Європи (ФОТО)

СБУ викрила на корупції посадовця Чернівецького прикордонного загону.

За даними досудового слідства, до протиправних оборудок начальника відділу прикордонного пункту пропуску “Шибене” залучив спільника, лісничого Довгопільского лісництва Верховинського лісгоспу.

Про це повідомляє Управління СБУ в Івано-Франківській області, пише ПІК.

СБУ викрила на корупції посадовця Чернівецького прикордонного загону. СБУ викрила на корупції посадовця Чернівецького прикордонного загону.

“Лісничий допомагав контрабандистам у переправлені цигарок гірсько-лісистою місцевістю, а прикордонник “не помічав” нелегальний трафік через державний кордон”, – йдеться у повідомлені.

Оперативники спецслужби затримали обох фігурантів під час  отримання чергового хабара у 1300 євро за безперешкодне переміщення десяти ящиків цигарок до кордону з Румунією.

 “Цигарки переміщували поза межами пунктів пропуску через ділянку державного кордону з Румунією в Івано-Франківській області, яка пролягає у важкодоступній місцевості Карпат. Тариф за незаконне переміщення одного ящика встановили у сумі 60 євро”, – повідомила Марія Римар, речник обласного СБУ.

СБУ викрила на корупції посадовця Чернівецького прикордонного загону.СБУ викрила на корупції посадовця Чернівецького прикордонного загону.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство триває.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено