Івано-Франківськ

На Прикарпатті від початку епідемії на коронавірус захворіла 1371 дитина

Зокрема, за минулу добу, 6 грудня на коронавірус захворіли дві дитини шкільного віку.

На Прикарпатті за останні три дні зафіксований 31 випадок захворювання на коронавірус у дітей. Про це під час щотижневої наради з головами РДА в облдержадміністрації повідомив головний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук, інформує ПІК.

На Прикарпатті за останні три дні зафіксований 31 випадок захворювання на коронавірус у дітей.

Також Руслан Савчук додав, що всього в області за останні три дні виявлено 850 нових випадків коронавірусу. Найбільше випадків зафіксовано в Івано-Франківську(+192), Косівському(+75), Коломийському (+93), Тисменицькому (+69) районах . В інших районах області показники захворюваності на коронавірусну хворобу нижчі.

Щодо захворюваності на ГРВі та грип на Івано-Франківщині зареєстровано 54 515 хворих, серед яких 23 633 – діти. В порівнянні з минулим роком, цього року кількість хворих збільшилася на 9064 людини.

“Найбільше на грип та ГРВі хворіють у Франківську, Галицькому, Долинському, Коломийському, Рожнятівському і Тлумацькому районах” – зазначив головний санітарний лікар області.

Наразі в лікарнях області госпіталізовано 1331 людину з діагнозом грипу та ГРВі. Найбільше госпіталізовано дітей віком до 4 років, а найменше людей віком від 17 до 29 років.

Окрім того, за минулий тиждень від грипу вакцинувалися 362 прикарпатці. Зокрема, щеплення зробили 42 працівники охорони здоров’я, 87 людей, які перебувають в групі ризику, найбільше щепилися працівники підприємств – 233.

Всього від початку сезону щеплення від грипу зробили 2 839 людей.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено