Івано-Франківськ

Допомогти Миколаю. Прикарпатців заохочують підтримати онкохворих діток

Благодійний марафон проводять сестри Юля і Таня Барбанови - студентки Івано-Франківського національного медичного університету.

den svyatogo mikolaya 2020 scho podaruvati ditini i doroslim retsept pryanika krasivi pobazhannya

Допомогти Миколаю може кожен прикарпатець. Триває благодійний марафон “Святий Миколай іде до онкохворих діток”. Благодійники можуть виграти призи, інформує ПІК.

Марафон проводять сестри Юля та Таня Барбанови з Івано-Франківська. Дівчата – студентки медичного університету. Волонтерством займаються з дитинства: співають, долучаються до концертів для дітей з інвалідністю, час від часу розважають маленьких пацієнтів у лікарні.

Днями сестри запустили благодійний марафон, щоб допомогти онкохворим дітям. Прикладом стала голова батьківського комітету онкохворих дітей Олександра Філоненко. Вона зі спонсорами вже 13 років поспіль приносить подарунки у День святого Миколая у відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні. До таких заходів сестри долучаються вже 8 років, а 3 роки організовують збір коштів самотужки.

Цьогорічний марафон проводять онлайн. Його особливість у тому, що благодійники можуть виграти призи: солодощі, фотосесію від франківських фотографів або сертифікат у продуктовий магазин.

Такі подарунки погодилися зробити знайомі Тані та Юлі.

Щоб стати учасником розіграшу, потрібно надіслати від 100 гривень на картку, написати “готово” у коментарях на сторінці марафону.

Всі кошти передадуть батькам онкохворих діток, яких є 10-15 у лікарні (декого на свята виписують додому, тому точна кількість невідома). Про надходження грошей дівчата звітують у соцмережі.

“Багато людей надсилають гроші анонімно і не долучаються до розіграшу призів. Це приємно. За три дні марафону ми назбирали 16 тисяч гривень. Передамо діткам гроші, бо лікування дороге. Не всім можна їсти солодощі, а батьки знають, на що потрібні кошти насамперед”, – поділилася Таня.

“Деякі діти довго лежать у лікарні і вже багато натерпілись. Коли ми до них приходимо, то вони забувають про хворобу. Ми даруємо їм щастя, а усмішки діток нас мотивують”, – додала Юля.

Марафон “Святий Миколай йде до онкохворих діток” триватиме до 16 грудня.

Переможця оберуть з допомогою програми “Генератор випадкових чисел”. Гроші надсилати на картку Приватбанку з приміткою Благодійний марафон.

Реквізити: 5168745101287685 Барбанова Юлія Олександрівна

Сторінка організаторки марафонуhttps://www.instagram.com/p/CIVzXc-gbGl/?utm_source=ig_web_copy_link

Читайте також:

У Коломиї відремонтували педіатричне відділення (ВІДЕО)

“Люди Прикарпаття”: біля головної новорічної ялинки Івано-Франківська (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено