Івано-Франківськ

“Продав машину, щоб зняти фільм”: у Франківську презентували повнометражку “Все буде ОК”

Знімали фільм в Івано-Франківську, Києві та Буковелі.

5df2e0fb 7974 438b 8ef1 a53f922e9533

Сьогодні, 11 грудня, у Франківську відбулася презентація нової стрічки із зірковою землячкою – Ірмою Вітовською, повідомляє ПІК.

«Фільм про те, що щоби не будо у житті треба сподіватися на краще. В фільмі фраза «Все буде ОК» буде зарікатися дуже часто. Думаю, що цей фільм буде цікавий для глядачів. Ми побачили що Україна, яка перебуває в таких умовах, потребує щось хорошого. Без лишньої скромності, те що тут, в ІФ, знімається повнометражне кіно, є величезна подія. Адже більшість фільмів зараз відчується у Києві. Тому Франківськ відкриває свою нову сторінку в плані креативної індустрії. Це дає найбільший розвиток, де креативна аудиторія творить, – розповідає Олег Головенський, продюсер фільму.

130556095 3543792799061226 8512111236390081381 n

Творці фільму кажуть, що намагалися, щоб все будо красив, яскраво, весело. Багато природи, Карпат.

«В тих умовах, фактично без бюджету, без гонорарів акторів, був мотор. Це Тарас Бенюк. Він навіть машину продав для того, щоб зняти це кіно. Зняти фільм – це надзвичайно складна історія. Ми це зрозуміли, через це пройшли. Команда молодих акторів, «Нового театру», а також двоє київських авторів, серед яких Ірма Вітовського та Володимир Невельський», – додає продюсер.
xvse bude ok novorichna kazka dlia doroslykh 1
«Фільм якраз на часу, негативних емоцій багато, і найбільше популярний жанр – це комедія. У цього фільма є добре майбутнє, адже він виходить в новорічно-різдвяний період. Будемо докладати багато зусиль, щоб робити процюмоцію цьому фільму, не тільки в Івано-Франківську, а й Україні», – наголосила Лідія Шкрібляк.

Тарас Бенюк, режисер фільму, зауважив:

«Кіно робиться коли є великі гроші. А нам без грошей вдалося зробити якісний продукт. Важливо, що все робилося тут»

Наймолодший актор фільму – Лука Головенський. Тільки починає свій акторський шлях.

«Щоб були добрим актором, треба прожити життя цього актора. Це складна робота», – каже Лука.

На питання, як вдалося залучити акторів без гонорарів до стрічки, відповів Тарас Бенюк.

«Головне – щоб було бажання. Без бюджету неможливо кіно зняти. На всю техніку в нас кошти були, а на гонорари – ні. Можливо з показів і прокату нам підуть гонором. Це як знімали фільм «Один вдома». В першу чергу має бути зроблена робота, а потім – вже гроші».

4ca7f378 5582 482f 9e53 9978523512c5

Сценарій написала Соломія Ільницька. А ідея виникла спонтанно.

«Все виникло дуже спонтанно. Виникла ідея зняти новорічну комедію. За три місяці був написаний сценарій, велася підготовка і почалися зйомки. Півтора місяця це все зайняло, дуже жорсткий графік», – додав Бенюк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено