Івано-Франківськ

Якою буде до кінця зими погода в Україні: розповів народний синоптик

З 18 грудня в Україні чергове похолодання — вночі температура повітря опуститься до -13°.

pogoda v ukraine na nedelju rect dc056eb905f406dcd66b988529613f5a

Погода в Україні до кінця зими не раз буде змінюватися. Перед Новим роком українців чекає похолодання, а на свята – раптова відлига, прогнозує народний синоптик Леонід Горбань, пише ПІК.

З 14 грудня стовпчики термометрів підуть вгору, а повітря вдень прогріється до +6°. Тоді ж почнуться опади: сніг, іноді з дощем, йтиме з 15 по 19 грудня.

З 18 грудня в Україні нас чекає чергове похолодання — вночі температура опуститься до -13°. Морози протримаються, за словами Горбаня, до кінця місяця, а в останні дні року піде сніг з дощем.

“На Новий рік в Україні буде відлига, а на початку січня прогнозують нічні морози. Однак вдень стовпчики термометрів переважно будуть вище нуля і так аж до Різдва. А вже після 9 січня буде приморожувати. Перші дні нового року порадують снігом і комфортною зимовою температурою в -2…-3°”, – прогнозує синоптик.

Щодо подальших змін у природі, то Леонід Горбань зазначає:

“Потім потеплішає до + 2° вдень, і до 15 січня температура повітря коливатиметься в межах нуля градусів. Опади очікуються 9-10 та 13 січня. З 15 січня буде різке зниження температури до -16° вночі, а також сильні опади у вигляді снігу“, — прогнозує синоптик.

Сильні морози, на його думку, збережуться до 8 лютого. Невелике потепління, до +2°, настане з 20 лютого, і така температура протримається до кінця місяця. Загалом же зима, каже Горбань, буде затяжною і сніжною.

Читайте також:

Повне сонячне затемнення 14 грудня: як це було (ВІДЕО)

Ваш гороскоп на тиждень: 14 – 20 грудня

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено