Івано-Франківськ

Прикарпатців попередили про небезпечні вафлі зі Словаччини

Також виявили високий вміст кофеїну у харчовій добавці BPS Catzkill, що експортувалась з Великобританії для отримувача у Франківську.

vafli

Прикарпатців попередили з Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області,  що за інформацією RASFF виявлені небезпечні кунжут, кукурудзяні вафлі та харчова добавка BPS Catzkill, які можуть бути в обігу, пише ПІК.

“Виявлені фумонізини (B1+B2: 890; 1130 µg/kg – ppb) в органічних кукурудзяних вафлях, що експортувались з Словацької Республіки (постачальник: CIBI, Marcelova) до Федеративної Республіки Німеччина (оптовик: Jufico GmbH, Krailling) та до інших країн-членів ЄС та України (отримувач: ТОВ «ТС Плюс», вул. Краснова, 27, м. Київ, 03115)”, – йдеться у повідомленні RASFF.

Ще одне повідомлення свідчить про те, що:

“Виявлений високий вміст кофеїну – у харчовій добавці BPS Catzkill, що експортувалась з Великобританії через Нідерланди (виробник: Best Pharma Supplements Ltd., Dorchester 6; вантажовідправник: Gigas Nutrition E.K.) до країн-членів ЄС та до України (отримувач: DSN.com.ua, вул. Бельведерська, 32, м. Івано-Франківськ)”.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.

Читайте також:

У Долині не оговталися від пожежі у храмі Андрія Первозванного (ФОТО)

Варто врахувати: Польща на три тижні вводить національний карантин

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено