Івано-Франківськ

Коломияни вітають з бронзою свого єдиноборця Юрія Данищука (ФОТО)

На чемпіонаті України у Броварах Данищук здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 66 кг.

20201221092120 8469 scaled

Коломияни мають ще одного бронзового чемпіна.

“16-19 грудня у Броварах відбувся чемпіонат України серед дорослих з грепплінгу та панкратіону, в якому вихованець Школи єдиноборств братів Грицьківих «Gbroteam Юрій Данищук здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 66 кг,” – повідомив у Фейсбук Відділ молоді та спорту Коломийської міської ради, пише ПІК.

20201221092050 7673 scaled

Коломияни  вітають з перемогою Юрія та тренерів «Gbroteam»: Ігора Грицьківа, Тараса Грицьківа, Олександра  Швеця, Володимира Соломаху.

ДОВІДКОВО:

Грепплінг (від англ. grapple, зчеплення, (абордажний) крюк, боротьба (на короткій дистанції)) — спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових і задушливих прийомів намагається підкорити суперника. Ударна техніка в грепплінгу суворо заборонена.

Панкратіон (грец. pan ”усе”; грец. kratos ”сила, міць”)  — давньогрецьке бойове мистецтво та вид спорту. Уперше включений до програми олімпійських ігор Стародавньої Греції в 648 році до н. е. Поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою.

Читайте також:

Туризм на Прикарпатті: нові “коронавірусні” реалії та тренди (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень: 21-27 грудня

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено