Івано-Франківськ

Реорганізація РДА на Прикарпатті: обговорюють передачу майна та обов’язків

За подання фінансової бухгалтерської звітності та переведення працівників відповідатимуть відповідні комісії.

IMG 2048 nar 21 12 2020 768x512 1

РДА на Прикарпатті переживають реорганізацію. Сьогодні під головуванням керівника апарату обласної державної адміністрації Романа Маланія відбулася онлайн-нарада з головами РДА щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, повідомляє ОДА, пише ПІК.

Ці процеси викликані змінами у адміністративно-територіальному устрої області: замість 14 районів буде тільки 6. Сьогодні під час наради в Івано-Франківській ОДА обговорили питання передачі майна, прав та обов’язків райдержадміністрацій, що припинили роботу у зв’язку зі зміною адмінтерустрою.

В ОДА зазначають, що процес реорганізації РДА координуватиме обласна державна адміністрація. За реєстрацію нових РДА, реорганізацію старих, інвентаризацію, передачу майна, складання, подання фінансової бухгалтерської звітності та переведення працівників відповідатимуть відповідні комісії.

Зазначимо, що 16 грудня Кабінет міністрів України схвалив постанову про Порядок здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються.

Читайте також:

Українців інформують, якими будуть пенсії, зарплати і субсидії в 2021 році

Куди звертатися за субсидією, якщо ліквідують ваш район: Прикарпаття

Ваш гороскоп на тиждень: 21-27 грудня

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено