Івано-Франківськ

На Богородчанщині горіла пилорама

Пожежа сталася сьогодні, 28 грудня о 10.43 годині в селі Гута.

На Богородчанщині вранці горіла будівля пилорами. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Богородчанщині горіла пилорама

Розмір будівлі в плані 15 х 30м, площа пожежі 100 м.кв.
“До місця події було направлено вогнеборців району. Об 11:20 пожежу було локалізовано, а об 11:25 – ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.
Причину виникнення пожежі встановлюють.
До слова, за минулу добу в області трапилося 5 пожеж:
  • 27 грудня о 14:15 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа побутового сміття в сміттєбаку. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • О 15:00 в місті Івано-Франківськ на вулиці 24 Серпня виникла пожежа недіючого дачного будиночку. Вогнем знищено покрівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • О 17:48 в місті Рогатин на вулиці Зеленій виникла пожежа будівлі літньої кухні. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережно поводження з вогнем зі сторони власниці.
  • 28 грудня о 00:08 в місті Надвірна на вулиці Володимира Великого виникла пожежа металевого вагончика. Вогнем пошкоджено сміття та конструкції споруди, поруч припаркований легковий автомобіль «Seat». Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі було врятовано будівлю магазину та 2 автомобілі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено