Івано-Франківськ

Прикарпаття: як новий голова ОДА привітав краян з Новим роком та Різдвом

Андрій Бойчук зазначив, що 2020-й був неоднозначним, сповненим різнопланових подій та викликів.

134788343 2854714901430487 7525581696808175071 n 1

Голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук привітав краян з нагоди Нового року та Різдва Христового, пише ПІК.

“Дорогі прикарпатці та гості нашого краю! Щиро вітаю Вас із прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим!  Традиційно напередодні нового року ми оглядаємося на пройдений шлях, аналізуємо прожитий рік. 2020-й був неоднозначним, сповненим різнопланових подій та викликів.Прикарпатці згуртувалися аби протистояти викликам року, що минає. А це – заходи, пов’язані із протистоянням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, подолання наслідків червневої повені. З Божою поміччю ми впевнено долаємо усі негаразди. Сьогодні згадуємо і про тисячі українських героїв, які у ці дні на Сході України продовжують невтомно захищати наш спокій. Нехай їхня міць та мужність надихає кожного з нас!”, – йдеться у повідомленні.

Також Андрій Бойчук зазначив, що у новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на мирне майбутнє. І побажав, щоб святкова Вифлеємська зірка осяяла кожну оселю світлом добра та надії, додала сил та натхнення на наполегливу працю заради нашого рідного краю, заради всієї України.

“Щиро бажаю, щоб свято Різдва Христового завітало до вас колядками та щедрівками, зігріло теплом, добротою і любов’ю. А нашій рідній Україні- миру та процвітання! Дорогі прикарпатці! Щиро зичу кожному з Вас здоров’я і щастя, справдження світлих мрій та сподівань. Успіхів Вам у всіх добрих починаннях і всяких земних гараздів!”, –  написав голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено