Івано-Франківськ

В Україні локдауну немає, – глава МОЗ Степанов пояснив чому

За його словами, європейські країни, на відміну від України, вводять саме локдаун і не дозволяють навіть виходити з дому.

unnamed 4

В Україні локдауну немає. Глава МОЗ Степанов заявив, що 8 січня в Україні ввели НЕ локдаун, а жорсткий карантин. Про це він сказав під час онлайн-брифінгу 9 січня, повідомляє ПІК.

“Пройшла перша доба з тих пір, як в Україні введені посилені карантинні обмеження. Хочу зазначити, що це не локдаун, як його зараз називають, це жорсткий карантин”, – пояснив міністр.

Степанов зазначив, що для локдауна характерна майже повна зупинка багатьох процесів і сфер бізнесу. За його словами, європейські країни, на відміну від України, вводять саме локдаун і “не дозволяють навіть виходити з дому без попереднього запису”.

Глава МОЗ Степанов підкреслив:

“Ніде в Європі влада не була настільки лояльною, а громадяни настільки зневажливими до введених карантинних обмежень, як в Україні”. 

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов наголосив, що в своїх рішеннях МОЗ спирається на міжнародний досвід і думки провідних епідеміологів та інфекціоністів України.

Читайте також:

COVID-19 на Прикарпатті: яка у нас ситуація у порівнянні з іншими регіонами

10 січня 2021: День Ігнатія радить усім зібратися за сімейним столом- для чого?

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено