Івано-Франківськ

В Німеччині від сьогодні жорсткий карантин: в церквах заборонили хоровий спів

Кожен, хто прибуває до Німеччини з районів підвищеного ризику, повинен надати два негативні результати тестування.

121225 1 large scaled

В Німеччині, в  усіх 16 федеральних землях, в цей понеділок набрали чинності більш жорсткі обмеження, спрямовані на стримування коронавірусу, повідомляє Європецська правда, пише ПІК.

Десять земель, в тому числі найбільш густонаселені землі Північний Рейн-Вестфалія, Баварія і Баден-Вюртемберг, ввели нові правила з понеділка. Кілька земель – раніше: Гамбург в п’ятницю, а Берлін, Тюрингія і Нижня Саксонія в неділю.

“Нові обмеження будуть діяти до 31 січня. Але влада Саксонії, де семиденна захворюваність становить 386 випадків на 100 000 жителів, вже оголосила, що заходи ізоляції діятимуть як мінімум до 7 лютого”, – повідомляє ЄП.

16 грудня німецький уряд запровадив низку обмежень, щоб приборкати другу хвилю зараження COVID-19. Спочатку планувалося, що вони будуть чинними до 10 січня, але вони дали лише помірний вплив. Деякі з уже діючих заходів були продовжені, а інші обмеження посилені.

“За новими правилами приватні зустрічі будуть обмежені членами однієї сім’ї плюс ще одна людина. Раніше обмеження становило не більше 5 осіб з двох домогосподарств. Кожен, хто прибуває до Німеччини з районів підвищеного ризику, повинен надати два негативні результати тесту. Між двома тестами потрібен мінімальний п’ятиденний карантинний період, навіть якщо перший негативний”, – додає видання.

Релігійні заходи в церквах, синагогах та мечетях можуть відбуватися за умови дотримання гігієнічних правил, але хоровий спів заборонений.

Усі магазини та послуги, які вважаються неістотними, залишаться закритими. Школи в основному закриті, а учнів навчають за допомогою дистанційних уроків.

Роботодавцям рекомендується дозволяти працівникам працювати вдома, якщо це можливо. Людям заборонено вживати алкоголь у громадських місцях.

Читайте також:

В Україні локдауну немає, – глава МОЗ Степанов пояснив чому

“Локдаун і кількість заражених: де баланс розумного? Головний епідеміолог Прикарпаття  про ситуацію в області”

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено