Івано-Франківськ

“Вкрали понад пів мільйона гривень”: на Прикарпатті судитимуть посадовців та підприємців

Присвоїли гроші з бюджету, які були виділені грошові кошти на проведення заходів із захисту від підтоплення та затоплення.

Тисменицька прокуратура завершила розслідування стосовно голови сільради та інженера технічного нагляду – за фактами заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення, а також стосовно фізичної особи – за фактом пособництва в заволодінні чужим майном, підроблення та використання завідомо підроблених документів.

Про це повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Встановили, що у 2018 році із бюджету були виділені грошові кошти на проведення заходів із захисту від підтоплення та затоплення на території однієї із сільрад на Прикарпатті. Але підприємці за попередньою змовою із головою сільради та інженером технічного нагляду, залучивши до протиправної діяльності спільну знайому, шляхом створення видимості та часткового виконання робіт заволоділи бюджетними коштами в сумі понад пів мільйона гривень”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Тисменицького ВП ГУ НП в області за оперативного супроводу УСБУ в області.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено