Івано-Франківськ

На Богородчанщині горіли два магазини (ФОТО)

На Прикарпатті за минулу добу, 12 січня вогнеборці ліквідували 7 пожеж.

На Богородчанщині 0 19:22 в селі Жураки Богородчанського району виникла пожежа прибудови до магазину. Вогнем пошкоджено дрова та стіну. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації твердопаливного котла.

О 09:44 в місті  Калуш на вулиці Стуса виникла пожежа електрощитової в під’їзді та кухні квартири на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено кухонні меблі, газову плиту та шланг, окопчено стіни кухні та електрощитову. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання проводки електродуховки.

О 18:26 в селі Загвіздя Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено зовнішню сторону стіни на площі 1,5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:20 в селі Глибока Богородчанського району виникла пожежа недіючого дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено перекриття, стіну та приміщення ганку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 січня о 01:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа проводів в електрощитовій в під’їзді на 1-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:17 в селі Добринів Рогатинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття та крівлю. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 січня о 05:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу магазину в селищі міського типу Солотвин Богородчанського району.

На изображении может находиться: ночь

До місця події одразу було направлено вогнеборців Державних пожежно-рятувальних постів смт. Солотвин та с. Гута, а також місцеві пожежні команди сіл Старуня та Підгір’я.

Як з’ясувалося,  виникла пожежа двох магазинів в групі одноповерхових торгових приміщень, на площі 70 м.кв.

Завдяки оперативності рятувальників вдалося ліквідувати загорання на ранній стадії і не допустити поширенню вогню.

О 05:58 пожежу було локалізовано, а о 06:22 – ліквідовано

Причина виникнення пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було залучено 15 чоловік особового складу на 4 одиницях техніки.

На изображении может находиться: ночь и на улице

Також читайте:

Пожежа у Коломиї: рятувальники евакуювали 40 мешканців

Смертельна пожежа на Прикарпатті: загинула дитина

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено