Івано-Франківськ

“Майже 170 кг небезпечних предметів”: у Франківську водолази обстежили місця для купання на Водохреще

З водойм вилучали: автомобільні шина, колеса автозаватажувача, бруківку, гілки дерев тощо.

Для купання на Водохреща в Івано-Франківську підготували 3 місця: р. Бистриця Надвірнянська в районі вул. Івасюка, р. Бистриця Солотвинська в районі Пасічна та місце на міському озері по вул. Г. Мазепи (в р-ні. пляжу).

Франківські водолази обстежили місця для купання та вилучили небезпечні предмети.

Про це повідомляє Управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

  • На р. Бистриця Надвірнянська в районі вул. Івасюка водолази провели обстеження та очищення 700 м². дна підводної акваторії. З дна водойми вилучили біля 130 кг. небезпечних предметів, які б могли травмувати громадян під час занурення у воду (автомобільна шина, колеса автозавантажувача, гілки дерев).

  • На р. Бистриця Солотвинська в районі Пасічна (металобаза) водолазами провели обстеження та очищення 450 м² дна підводної акваторії. Небезпечних предметів, які б могли травмувати громадян під час занурення у воду не виявили.

  • На міському озері в м. Івано-Франківську місце визначене для моржування та місце по вул. Г. Мазепи (в р-ні. пляжу)  провели обстеження та очищення 1300 м² дна підводної акваторії. З дна водойми вилучили біля 40 кг. небезпечних предметів, які б могли травмувати громадян під час занурення у воду (тротуарна бруківка, цегла, металевий виріб, скляна тара).

Основне фото ілюстративне.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено