Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Франківський “Ураган” створив інтригу в Кубку України (ВІДЕО)

Франківські "дракони" несподівано розписали мирову з командою Житомира.

120200727 1315752142089447 335544358719619353 o

Головний тренер “драконів” Максим Павленко у звітному поєдинку не міг розраховувати на Миколу Микитюка, який пропускав гру через дискваліфікацію. Натомість були і приємні новини – Назар Швед після тривалої паузи повернувся на майданчик. Також вперше за останні матчі до основної команди долучився Тарас Онуфрак. Щодо складу, то потрібно відзначити і постійну ротацію голкіперів у рамці “Урагану” протягом матчу, тож Володимир Кардаш, Роман Колток та Тарас Левандівський отримали майже однакову кількість ігрового часу.

Розпочався поєдинок в Житомирі з небезпечного удару від Чеберяка, з яким впорався Кардаш. “Дракони” відповіли гострим випадом від Радевича і вже Мельнику довелось вступати у гру. Далі суперники перейшли на позиційну боротьбу, яка завершилась гольовою бурею. Це Бланк, перехопивши “круглого” на своїй половині майданчика, здійснив рейд до чужих воріт і пробив у ближній від Кардаша кут – 1:0.

Затяжна атака франківців у відповідь, під час якої два поспіль удари Лебедя прийняли на себе воротар та захисники, завершилась точним ударом в дев’ятку від Шеремети – 1:1. За нічийного рахунку ініціативу до своїх ніг перебрали гості і вже Лебідь двічі опинявся в центрі подій – спочатку з його пострілом впорався страж воріт, а згодом удар з лету пройшов над поперечкою. Втім, на 17-ій хвилині “Ураган” таки добився свого – Радевич підправив ігровий снаряд після удару Фаренюка і вивів свою команду вперед. Могли “пивовари” зрівняти рахунок ще у першому таймі, та гострий випад від Семенченка з другої спроби ліквідував Колток.

По перерві суперники обмінялись гострими атаками. Та якщо постріл Кордоби мужньо на себе прийняв Мельник, то більярдний удар Бланка досягнув мети – 2:2. Як і в першому таймі, за нічийного рахунку більше часу в атаці проводили франківці, тож голкіперу “пивоварів” довелось демонструвати свою майстерність після ударів Радевича та Кордоби, а Швед після триходівки Дичук-Онуфрак-Швед не влучив вже у порожні ворота.

Міг відзначитись і Онуфрак, та, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, задалеко відпустив м’яча і дозволив Мельнику прочитати свій задум. Все ж на 34-ій хвилині гості знову вийшли вперед – дальній удар Лебедя поцілив точно у нижню “шістку”. Не минуйло й хвилини, як господарі вдруге зрівняли рахунок – Бланк оформив хет-трик.

У заключні п’ять хвилин суперники вирішили не ризикувати, а найкращі можливості для зміни рахунку на табло втратили Масевич та Дзюба, тож, в підсумку – 3:3, доля кубкового протистоянні вирішиться за три тижні в Івано-Франківську.

“ІНБЕВ” (Житомир) – “УРАГАН” (Івано-Франківськ) – 3:3 (1:2)
Голи: Бланк (7, 23, 35) – Шеремета (7), Радевич (17), Лебідь (34).
“ІнБев”:Мельник (в, к) – Чеберяк, Бакум, Мосійчук, Карбула – Боднарчук, Бланк, Дзюба, Івановський, Литвиновський, Семенченко, Петренко – Сорокін (в). Головний тренер: Михайло Соколовський.
“Ураган”: Кардаш (Левандівський, Колток) – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Коробка – Радевич, Кордоба (к), Фаренюк, Масевич – Онуфрак, Швед, Дичук. Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Мосійчук (7), Сорокін (12), Семенченко (26), Карбула (34) – Коробка (16).

ФУТЗАЛ. Результати інших матчів Favbet Кубок України 2020/2021. 1/8 фіналу (16.01):

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «ХІТ» (Київ) – 2:7; «Сокіл» (Хмельницький) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків) – 6:5; «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «INTER» (Донецьк) – 2:5; «Кардинал-Рівне» – «BudmonsteR» (Київ) – 2:1; АФФК «Суми» – «ELDORADO» (Київ) – 2:3; «Гепард» (Харків) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) – 4:3.

Нагадаємо, в грудні минулого року “Ураган” розгромив команду Житомира.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено